Prinses Elisabeth bij haar geboorte en nu, als 21-jarige vrouw.
Volledig scherm
Prinses Elisabeth bij haar geboorte en nu, als 21-jarige vrouw. © V.V.R./Bas Bogaerts/Paleis

IN BEELD. Van guitige kleuter tot een glamoureuze jongedame: prinses Elisabeth wordt 21

RoyaltyGuitige kleuter, grote zus, stoere soldaat en glamoureuze jongedame: het zijn de vele gezichten van onze kroonprinses, die vandaag haar 21ste verjaardag viert. Naar goede gewoonte heeft het paleis bij die gelegenheid een nieuwe foto vrijgegeven van een stijlvolle Elisabeth die dromerig door het raam kijkt. Ontblote schouders, opvallende oorbellen en sober maar elegant opgemaakt, zo zagen we de oudste dochter van het koningspaar nog niet vaak. Precies 21 jaar geleden stelden Mathilde en Filip hun eerste kind aan de wereld voor.

7 reacties

  • Jean West

    1 jaar geleden
    Een familie die al sedert 1830 leeft op kosten van de bevolking en dat zou men mooi en goed moeten vinden. Veel die voorzet koningshuis zijn zitten wel te vitten op werklozen, leeglopers en op het pensioen van de ambtenaar.
  • Christel Decruyenaere

    2 jaar geleden
    Als je ziet in welke dictaturen de meeste presidenten van de wereld (Rusland, Turkije, China, Brazilië,…) hun landen duwen, dan ben ik maar al te blij met ons koningshuis. Die presidenten nemen een nieuwe vorm van keizerschap op zich en kosten de bevolking ook handenvol geld. Het mag alleen niet meer gezegd worden wegens laster met alle gevolgen vandien…
  • peter de decker

    2 jaar geleden
    Prinses Elizabeth lijkt me een knappe en intelligente dame. Maar stel dat ze zich ooit zou outen als zijnde een ongelovige lesbiënne?... Zou ze dan nog in aanmerking komen voor de kroon of zou ze als niet gepast opzij geschoven worden? De vraag stellen is ze beantwoorden denk ik zo.
  • Huguette Van Den Bossche

    2 jaar geleden
    Gelukkige verjaardag !
  • Anne Marie De Keersmaecker

    2 jaar geleden
    Het is een hele mooie prinses die heel erg trekt op koningin Astrid de moeder van koning Albert, grootmoeder van de prinses haar vader. Wij mogen fier zijn met onze prinsen en prinsessen, anders dan die van het Nederlands koningshuis zijn zij onbesproken en gedragen ze zich zoals mensen uit die kringen betaamt. Proficiat met uw 21 ste verjaardag