Pauwels Sauzen-Bingoal-manager Jurgen Mettepenningen tussen zijn veelwinnaars/uithangborden, Eli Iserbyt en Fem van Empel.
Volledig scherm
PREMIUM
Pauwels Sauzen-Bingoal-manager Jurgen Mettepenningen tussen zijn veelwinnaars/uithangborden, Eli Iserbyt en Fem van Empel. © Belga/PN/RV

Jurgen Mettepenningen ziet zijn poulains zeges opstapelen: “Het is niet omdat je elke week in een tv-studio zit, dat je meer koerskennis hebt”

VELDRIJDENJurgen Mettepenningen glimt van trots. “Negen kilo vermagerd, op karakter.” Nog belangrijker: elf zeges op twaalf tv-crossen voor zijn Pauwels Sauzen-Bingoal. Bij een glas Passoa overschouwt hij de start van dit veldritseizoen: “Ik ben zeker dat we beter zullen doen dan de 21 overwinningen van vorige winter.”

11 reacties

  • Geens Rik

    1 jaar geleden
    Gelukkig is er bij de vrouwen nog plezier en spanning te beleven aan de wedstrijden. Naar de mannen kijk ik gewoon niet meer. De sport is Mettepenningen zelf volledig om zeep aan het helpen.
  • jenny charels

    1 jaar geleden
    In het land van de blinden is de eenoog koning. Van zodra de grote jongens meedoen (MVDP, Van Aert, Tom Pidcock) wordt zijnn ploegske gedegradeerd tot een stelletje meelopers. Armd Metdepenningen. Wij kijken niet naar deze amateurkes en wachten tot de echte renners aantreden.
  • Wilfried Suys

    1 jaar geleden
    Wat een dwaze uitspraak van Mettepenningen!! Wat kent hij dan van de sport? Zelfs van in de tijd dat Sven Nys nog reed had Mettepenningen geen goed woord over voor Nys’ om de eenvoudige reden dat Pauwels, Van Tornhout nog niet tot aan de knieën kwamen van Nys. En de commentaar van Sven op de wedstrijden is top. Weet tenminste waarover hij spreekt. Kent meer over de fiets dan Mettepenningen over zijn scheerapparaat. Wat betreft Toon Aerts die is betaald geweest tot september . Wilfried Suys
  • Josiane Buyl

    1 jaar geleden
    Kan een ploegleider nog verder zakken dan dit niveau?
  • Erik Spies

    1 jaar geleden
    Deze man vergeet dat met zijn poging van de cross een ploegsport te maken hij een misbaksel heeft gecreëerd, oervervelend ! Ik zal blij zijn wanneer de 3 echte renners terug zijn om cross te zien. En die veeg uit de pan naar Sven Nijs mbt Toon Aerts ... ik denk dat de belangrijkste vraag is wie was schuldig voor het gebruik van de verboden producten !