Volledig scherm

Hilde Crevits (CD&V) kan over drie weken het werk hervatten

PolitiekVlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) kan opnieuw aan de slag vanaf 14 november. Dat laat het kabinet-Crevits aan Belga weten.

  1. “We hadden hem afgeraden om opnieuw een relatie met haar te beginnen": familie reageert nadat Dimitri (36) door ex wordt doodgestoken
    PREMIUM

    “We hadden hem afgeraden om opnieuw een relatie met haar te beginnen": familie reageert nadat Dimitri (36) door ex wordt doodgesto­ken

    De familie van de vermoorde Dimitri Van den Borre (36) had hem afgeraden om opnieuw een relatie te beginnen met zijn ex-vriendin Louise (24). Twee jaar na hun breuk nam het koppel echter de draad weer op. “Dimi had net een dak boven het hoofd en zat vol toekomstplannen. Amper een maand heeft het geluk geduurd”, klinkt het aangeslagen. Met een messteek in de borst werd Dimi door zijn ex-vriendin maandagavond in Burcht (Zwijndrecht) om het leven gebracht.
    Zwijndrecht
  2. LEVENSVERHAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbeider die zoon en PVDA-voorzitter Raoul inspireerde?
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbei­der die zoon en PV­DA-voorzitter Raoul inspireer­de?

    “Ik ga je missen, padre. Ik had echt geluk om je zoon te mogen zijn.” Hubert, de vader van PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw, is dinsdagochtend op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Vader Hedebouw stond in ons land mee aan de wieg van uiterst links, dat in de laatste peiling flirt met 10% van de stemmen. Het levensverhaal van ‘Berten’ is opmerkelijk. “Ik kon met hem over alles praten, hij ging geen onderwerp uit de weg”, vertelt zoon Raoul.