Rachel Hazes.
Volledig scherm
PREMIUM
Rachel Hazes. © Tessa Kraan

INTERVIEW. Rachel Hazes over het dieptepunt van haar zoon André: “Ik weet wat het is om je zó ongelukkig te voelen”

ShowbizzZe zag haar man z’n zorgen wegdrinken tot het leven hem verliet. En haar zoon leek hetzelfde pad op te gaan. Nu Rachel Hazes (52) zijn aangrijpende docu ‘André Hazes: Crossroads’ heeft gezien, kan ze vrijuit vertellen: over dat vreselijke telefoontje, haar eigen wanhoopsdaad, Andrés (28) vertroebelde jeugd en haar voornemen hem voor meer onheil te behoeden. “Van mij mag hij nog tien jaar bij me wonen”, zegt ze in ‘Dag Allemaal’. “Maar met z’n vriendinnen moei ik me niet.”

3 reacties

  • Balian Butler

    2 jaar geleden
    Heeft die niet altijd al vrijuit gesproken?? Beter ook wat (véél) meer respect tonen voor Monique, ze is de moeder van zijn kind/uw kleinkind en wat zij al allemaal getolereerd heeft... en ze blijft er staan, wat André ook uitvreet en ondanks alle leugens en bedrog!
  • Regine De Brouwer

    2 jaar geleden
    Rachel waarom Monigue er steeds onderuit halen .Die band tussen die twee zal nooit stuk gaan ze blijft voor hem zorgen en heeft meer te bieden dan gelijk wie ..Misschien niet meer als koppel maar ze zal er altijd zijn voor hem .Een prachtdame die rust brengt in zijn leven en misschien te goed .Andre mag blij zijn met iemand als zij .
  • Jean DE BRUYNE

    2 jaar geleden
    Rachel in Nederland kennen ze u heel goed hier in België niet zo maar daar komen ze nog achter wat voor iemand u bent