© Thirdhome

Droomjob: 10.000 euro per maand om op vakantie te gaan in luxevilla's

Ben je aan een nieuwe job toe is en zou je in de wolken zijn als reizen je werk is? Dan heeft de Amerikaanse luxe vastgoed- en reisclub Thirdhome de geknipte vacature voor jou.

vwh

Het bedrijf zoekt een man of vrouw die voor hen luxehuizen op exclusieve locaties, onder meer op Bali, in Australië en Florida, wil gaan uittesten. Alsof dat niet leuk genoeg is, krijg je er ook nog eens dik voor betaald. Wat denk je van een loon van 10.000 dollar (omgerekend 9.270 euro) per maand?

Het is een tijdelijke job (drie maanden) en er is geen sprake van een addertje onder het gras: iedereen ter wereld kan solliciteren. Het enige wat van de toekomstige werknemer wordt verwacht, is dat de persoon in kwestie een aardig mondje Engels kan praten, een ervaren reiziger is en nieuwe ervaringen op een leuke manier neerpent. Op de hoogte zijn van de laatste evoluties op vlak van sociale media en er ook mee kunnen werken is een enorm pluspunt. Iemand meenemen mag, maar de reis en activiteiten van de extra reiziger worden niet bekostigd.

Om kans te maken op de felbegeerde droomjob, moet je jezelf voor 30 maart gewoon voorstellen in een filmpje van één minuut en uitleggen waarom je de geknipte werknemer bent om van de ene idyllische plek naar de andere te reizen. Solliciteren kan hier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer