Na dochter (9) vecht nu ook papa (39) tegen kanker

© GENK

Giada Wijman (9) uit Genk kreeg te kampen met kanker. Haar tumor is onder controle, maar het noodlot slaat weer toe in de familie. Bij haar vader Erik (39) is voor de derde keer een hersentumor ontdekt.

bapl

Erik hoorde eind 2015 dat hij een gezwel van een 5-tal centimeter in zijn hoofd had. Professor Stefaan Van Gool die ook zijn dochter had behandeld, verwijderde de tumor met succes. De nabehandeling ging goed, maar enkele maanden later dook er toch opnieuw een kleinere tumor op. “Daar werd ook met succes tegen gestreden en ik voelde me weer stilaan klaar om mijn oude leven weer te hervatten, toen we op 22 februari te horen kregen dat ik opnieuw een tumor had ontwikkeld. Dat was een heel zware klap”, vertelt Erik aan Het Laatste Nieuws.

Erik gaat nu nogmaals onder het mes en krijgt daarna een speciale immuunbehandeling in Keulen. “Professor Van Gool heeft Giada gered. Nu zal hij hetzelfde met mij doen”, voegt Erik nog toe. Het gezinnetje geeft duidelijk de moed niet op ondanks de tegenslagen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen