Nainggolan, Silva, Esposito en Damiano Er Faina.
Volledig scherm
Nainggolan, Silva, Esposito en Damiano Er Faina. © Instagram

Een Italiaanse influencer als maïzena: hoe Radja Nainggolan met Anderlecht-spitsen Silva en Esposito op de foto belandde na avondje uit eten

Belgisch voetbalRadja Nainggolan heeft een opvallend plaatje via zijn Instagrampagina gedeeld. Op het beeld is de Antwerp-middenvelder te zien samen met Anderlecht-spitsen Fabio Silva (20) en Sebastiano Esposito (20) en het Italiaanse socialmediafenomeen Damiano Er Faina (34). Het bonte gezelschap genoot van een gezellig avondje uit eten.

24 reacties

  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Ze doen idd in hun vrije tijd wat ze willen. Maar is het normaal dat een voetballer tot middernacht op een concert te vinden is daags voor (!) een wedstrijd??
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Die mannen doen in hun vrije tijd, in hun privé tijd, waar ze zelf zin in hebben net als wij allemaal. Ze staan op de foto na een diner, ik vraag me echt af wat daar mis mee is. Ik vraag me verder ook af wat de sportieve waarde van dit artikel is.
  • Bert Van Geffen

    2 jaar geleden
    Snap niet waarom dit problematisch zou zijn, als je gedaan met 'werken' hebt kan je toch ook een stukje gaan eten? Muggenzifters hier altijd!
  • Pat Tms

    2 jaar geleden
    Ze zijn vrij en buiten hun uren. In jouw vrije tijd doe je wat je wil. Dat ze niet presteren is een andere zaak.
  • Johan Aerts

    2 jaar geleden
    Zijn het niet waart om prof voetballer te zijn. Die spelers huren dat moet stoppen trekt op niets werkt niet.