.
Volledig scherm
. © Tonu Tunnel

WAANZINNIGE WONING. In dit uitschuif- én verplaatsbaar huis slaap je onder de blote hemel

We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een uitschuif- én verplaatsbaar huis.

2 reacties

  • Thomas Vervoort

    2 jaar geleden
    Heeeell no, dit is gewoon proberen mensen te overtuigen dat ze blij moeten worden met minder te krijgen. En volledig huis? Nee nee, pak dit verplaatsbaar huis waar je alles moet schuiven om er aan te kunnen. Bs. je kon krak het zelfde doen door het wat groter te maken, en dan moest je niets verschuiven. Kon er niets kapot/haperen. En had je betere isolatie. Want nu is het houtkacheltje (dat trouwens niet meer mag) van levensbelang in de winter. Mensen denken niet na als de foto's mooi zijn.
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Heb in de jaren 80 ong. 3 jaar aan een kampvuur geleefd. Niets mooier dan in een tipi te slapen.
  1. Vergeet ‘admin’ en ‘passw00rd’: met deze zes tips heb jij wél een veilig wachtwoord
    Independer

    Vergeet ‘admin’ en ‘passw00rd’: met deze zes tips heb jij wél een veilig wachtwoord

    Uit recent onderzoek van NordPass blijkt dat veel Belgen wachtwoorden gebruiken die eenvoudig te raden zijn. Wat zij onvoldoende beseffen, is dat dit zware gevolgen kan hebben, aangezien je zo een makkelijk doelwit bent voor online hackers. Vorig jaar nog waren liefst een half miljoen Belgen slachtoffer van een datalek. Hoe kan jij voorkomen dat jouw Facebook-account of wifi-netwerk gehackt wordt? Met deze zes simpele tips van Independer.be stel jij een niet te kraken paswoord op.
  2. EXCLUSIEF. Belgische wetenschappers ontdekken schadelijke roetdeeltjes in hersenen: “Ze stapelen zich op in belangrijke delen van ons brein”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Belgische wetenschap­pers ontdekken schadelij­ke roetdeel­tjes in hersenen: “Ze stapelen zich op in belangrij­ke delen van ons brein”

    Elke dag ademen we schadelijke roetdeeltjes in door luchtvervuiling. Dat ze in ons lichaam terechtkomen, wisten wetenschappers al. Maar Belgische onderzoekers aan de UHasselt hebben nu ontdekt dat ze niet alleen tot in onze hersenen raken, ze verzámelen zich daar ook in bepaalde delen. Om welke delen van ons brein gaat het? Wat zijn de gevolgen? En kan je er iets tegen doen? HLN-wetenschapsjournalist Martijn Peters vroeg het aan wetenschapper Kenneth Vanbrabant.