FIFA-voorzitter Gianni Infantino met de Qatarese emir Tamim ben Hamad Al-Thani.
Volledig scherm
FIFA-voorzitter Gianni Infantino met de Qatarese emir Tamim ben Hamad Al-Thani. © AP

Emir Al-Thani niet opgezet met "ongeziene kritiek" tegenover WK-organisator Qatar

WK voetbalDe Qatarese emir Tamim ben Hamad Al-Thani is niet opgezet met de “ongeziene kritiek” die zijn land al te verduren kreeg voor de organisatie van het WK voetbal. Volgens Al-Thani kreeg geen ander land ooit te maken met meer tegenstand.

22 reacties

  • Dany Bosch

    1 jaar geleden
    Denkt er echt iemand dat de mensen die de touwtjes in handen hebben in Qatar iets willen of zullen veranderen?
  • Bart Verwegen

    2 jaar geleden
    In plaats van te boycotten zou men het WK ook kunnen gebruiken om op een positieve manier veranderingen in het land te bekomen. Die cancelcultuur is veel te negatief, en met negativiteit los je geen problemen op.
  • Johan Janssen

    2 jaar geleden
    Je hebt poules des doods figuurlijk en daar hebben ze letterlijk stadions des doods. Daar kan je toch niet spelen als er iets menselijkheid in uw zit.
  • Jose Van Hauwaert

    2 jaar geleden
    Tja, als men zo vele centen heeft dat men zich via corruptie een WK kan kopen en megalomane stadions kan bouwen, waar dan na het WK bijna geen kat meer gaat naartoe gaan (mits af en toe een uitzondering), en men al die jaren de mensenrechten van de import werkers heeft geschonden en daarbij bijna 7000 doden vielen, moet men zich niet verwonderen Alike. Benieuwd hoeveel mensen zullen worden opgepakt tijdens het WK, geen handje houden, geen bikini, niet kussen, geen LGBTQ+ tekens dragen, enzovoort
  • jos kenis

    2 jaar geleden
    Veel volk zal hij niet over de vloer krijgen met zijn bierverbod.