Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anderlecht-coach ad interim Robin Veldman: “Tijdelijk hoofdcoach? Als mijn manier van werken bevalt volgt er misschien snel een nieuw gesprek”

AnderlechtOntspannen en met de glimlach, zo stond Robin Veldman de pers voor het eerst als hoofdcoach van Anderlecht te woord. “Nederlanders geven altíjd graag hun mening”, knipoogde hij. Middenin misschien wel de diepste crisis in het bestaan van Anderlecht heeft de Nederlander één doel: “Ik wil hier opnieuw een glimlach op de gezichten zien.”

28 reacties

  • Rudy Claes

    2 jaar geleden
    Dat hebben we gisteren gezien tegen nummer 642 in Europa ...mooi resultaat 👎
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Als hij erin slaagt om de spelers met inzet en durf te laten voetballen kunnen ze tegen iedere Belgische ploeg winnen.
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    De commentaren hier zijn totaal onbelangrijk. Veldman zal het voetbal van Kompany terugbrengen in de ploeg. De Anderlechtse jeugdtalenten kunnen opnieuw vrij ademen en spelen, ondersteund door de ervaren spelers. Vrije kopjes, talent en technische verfijndheid doen opnieuw de intrede. Potje stamp is verleden tijd.
  • René Verbouw

    2 jaar geleden
    Anderlecht is nog een schim van wat het ooit was, ze staan net boven de degradatie zone, zelfs rode lantaarn Waregem had geen moeite hun te verslaan..intriest..RSCA Fan
  • sonia den tijn

    2 jaar geleden
    Iedereen moet een eerlijke kans krijgen. Laten ons binnen 3 weken eens kijken na de wedstrijden tegen Genk en Antwerp of deze man nog zoveel Hollandse arrogantie zal uitstralen. Aan hem om het te bewijzen.