Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
PREMIUM
Sihame El Kaouakibi. © Instagram

Zaak Sihame El Kaouakibi zo goed als zeker uitgesteld: advocaten, Vlaamse overheid en Antwerps stadsbestuur vragen extra onderzoek

De kans dat komende vrijdag de Antwerpse Raadkamer Sihame El Kaouakibi zal doorverwijzen naar de correctionele rechtbank, is zo goed als onbestaande. Haast niemand is het eens met de vordering van het parket. Zo willen de Vlaamse overheid en het Antwerps stadsbestuur meer geld terugvorderen. Ook de advocaten van Sihame El Kaouakibi zelf zijn van plan om extra onderzoek te vragen. Haar advocaten zijn overigens niet erg gelukkig met het mediaoptreden van El Kaouakibi van vorige week. “De afspraak was: kop in kas.” Maar El Kaouakibi koos ervoor om toch in het parlement op te dagen en nadien een opvallend filmpje te verspreiden.

121 reacties

  • Frank Van den Bulck

    1 jaar geleden
    Dit is geen doofpotoperatie, maar een beerputoperatie in de bodemloze beerput van de Belgische politiek !
  • DIRK VAN DESSEL

    1 jaar geleden
    Ik gok op een container "procedurefouten" of een "overschrijding der redelijke termijn" ter "amnestie".
  • Lode vleminckx

    2 jaar geleden
    De doofpot gaat wagenwijd open.
  • oswald billiet

    2 jaar geleden
    Sihame mag op haar twee oren slapen. De verenigde krachten van advocaten, overheid en stad Antwerpen zullen haar zaak zodanig doen uitstellen dat een verjaring een betere oplossing is. Er werden grote zuchten van opluchting geloosd na die mededeling.
  • Raoul Rouma

    2 jaar geleden
    Ze zijn de beerput volledig aan het dichtbetonneren. Dat lieve kind weet immers teveel en volgens een gezegde, ' wie boter op zijn hoofd heeft, moet niet in de zon lopen. ' zijn er enkele die hopen dat dit snel vergeten word. Tijd staat hun kant.