Carl Hoefkens.
Volledig scherm
Carl Hoefkens. © Photo News

REACTIES. Hoefkens: “Dit was voor veel spelers een goeie les” - Mignolet en Nielsen prediken kalmte: "Voor groepswinst blijven gaan”

Champions League“Mijn spelers hebben recht op een mindere prestatie.” Carl Hoefkens wil de 0-4 tegen Porto niet dramatiseren. “Maar we moeten de basics van onze principes naleven.”

4 reacties

  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    vanavond speelt anderlecht tegen boekarest die ploeg die tegen silkenborg 2x een 5-0 pandoering kreeg , nu zou het daar ook eens tijd worden om eens zelf met grote cijfers te winnen en dan zullen ze vertrouwen tanken , gelukkig is brugge geplaatst , want ook in de competitie loopt het maar stroef , word tijd om wakker te worden daar
  • Edward Latis

    2 jaar geleden
    Vanaken is veel te zwak in europa,hier tegen janneke en mieke gaat het nog maar tegen goeie voetballers veel te licht.
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Net iets scherper dan wij en wij net iets minder?? Zeg maar véél ipv net iets! Kortom een dag om snel te vergeten. Borst vooruit en kop op en volgende week naar Duitsland voor de groep .winst . Go FCB.
  • Johan Meulenbergs

    2 jaar geleden
    Hoe dan ook, ze zitten wel in de CL.
  1. Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfinale? En welke toptrainers zijn in beeld als opvolger?

    Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfina­le? En welke toptrai­ners zijn in beeld als opvolger?

    Na de verloren titelstrijd verkeert Bayern München in paniekmodus. De uitgerangeerde trainer Thomas Tuchel (50) doet normaal gezien het seizoen uit, maar zelfs dat is onzeker als de Rekordmeister schipbreuk zou lijden in de kwartfinales van de Champions League tegen Arsenal. Namen van opvolgers voor volgend seizoen circuleren intussen duchtig. Van de terugkeer van een uitgeleende trainer over een oud-gediende tot een Portugese T1 die zelf zijn diensten zou aangeboden hebben: wie zijn de kanshebbers na het njet van droomkandidaat Xabi Alonso?
  2. “Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City
    4

    “Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklap­per tegen City

    Rode Duivel Loïs Openda gaat Europa rond. Hij schitterde door twee goals te maken op het veld van Manchester City. De Champions League-winnaars leken op weg om voor het eerst sinds 2018 nog eens een thuiswedstrijd op het kampioenenbal te verliezen. Maar met Jérémy Doku als invaller ging het elftal van Pep erop en erover: 3-2. Toch ging de prestatie van Openda niet zomaar voorbij, de Europese pers strooit met lof voor de Luikenaar. “Zijn snelheid is fenomenaal, hij was scherper dan Haaland.”
  1. “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham
    PREMIUM
    3

    “Hij is de jongen van wie je hoopt dat je dochter ermee thuiskomt”: hoe ook het Etihad in katzwijm viel voor Jude Bellingham

    Real Madrid leek woensdagavond in het Etihad Stadium wel Luton Town. Zonder drie ballen te zien op een hele avond kwalificeerde ‘De Koninklijke’ zich niettemin voor de halve finales van de Champions League. Eén voor allen en allen voor één. Tussen hen een speler van 100 miljoen. Jude Bellingham (20) haalde één van die drie ballen wonderschoon uit de lucht, en liep de andere honderdtwintig minuten als Boer Sjarel over de weide. Het zwart onder de nagels. Iedereen valt in katzwijm voor deze ‘working class hero’. “Hoe oud ben jij, bro?”
  2. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.