-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Photo News

Marc Degryse zag een “onherkenbaar” Club Brugge: “Dit is letterlijk en figuurlijk een gemiste kans op groepswinst”

Champions league“Wat een afknapper”, vond Marc Degryse Club enorm teleurstellen tegen FC Porto. Blauw-zwart wacht een zware taak in Leverkusen weet onze huisanalist: “Dit is een gemiste kans op groepswinst, want nu moet je daar mogelijk nóg eens gaan stunten. Ze moeten opnieuw het herkenbare Club worden.”

26 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Men mag zeggen wat men wil en 0-4 is een serieuze aderlating maar is er ook maar één iemand die na de loting had gedacht dat Club na 5 matchen op 6 op de eerste plaats zou staan in zijn poule? No way.
  • Yves Steenssens

    2 jaar geleden
    Simon Mignolet was de enige topper bij Club - desondanks kreeg hij er drie in zijn netten (schietkraam ......)
  • freddy cardoen

    2 jaar geleden
    Als hij in een 4 2 3 1 systeem speelt ( Hoefkens ) dan gebeurt dit niet , nu kreeg Porto een open boulevard .
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Ik vrees dat ze maar tweede zullen eindigen in de groep...! Wat al een mooie prestatie is natuurlijk ... Die verdediging blijft toch een zwakke schakel,en het geluk blijft niet altijd aan dezelfde kan helaas ...! Succes verder toch en herpakken...🤞
  • Werner Van den Broeck

    2 jaar geleden
    Misschien bewijst deze wedstrijd wel dat FCB de vier vorige wedstrijden boven hun kwaliteit beloond werden, enerzijds door ondermaatse prestaties van de tegenstrevers en anderzijds door een portie geluk waar ze konden op rekenen. Al blijft het wel een knappe prestatie!