Hanne viel als enige finaliste af in ‘Regi Academy’: “Regi spijtig genoeg niet meer gehoord”

ShowbitsHoe gaat het met Hanne, de verliezende finaliste van de Regi Academy afgelopen weekend? Heel Vlaanderen had met haar te doen, omdat ze tijdens de grote liveshow in het Sportpaleis als enige nog afviel. Melanie en Arno waren verrast dat ze alle twee mochten toetreden tot de Regi-familie, waardoor Hanne moederziel alleen achterbleef. “Het was wel fijn geweest als er nog een afvaller was geweest om troost bij te zoeken”, vertelt ze. Desna wil ook graag weten of ze Regi na afloopt nog gezien of gehoord heeft. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

28 reacties

  • Lucas Vissers

    1 jaar geleden
    De slechtste zitten in de jury tegenwoordig ! Zappen geblazen ! Dus kijken we niet meer !
  • jos meurrens

    1 jaar geleden
    Ik moet van die Regi helemaal niet hebben. Een echt goeie muzikant is heel wat anders in mijn ogen. En dan een " academie" , pretentie in overvloed. De kandidaten zijn meestal beter dan hijzelf.
  • Christel Van de Weyer

    1 jaar geleden
    Hanne jij hebt het super goed gedaan het volledige parcours, je stond er in het sportpaleis! Voor mij gewonnen! Knap gedaan, ik ben fan. <3 We gaan zeker nog van je horen.
  • Pascal Parton

    1 jaar geleden
    Mocht de kijker een stem hebben in wie er al of niet de Regi Academy wint, het zou heel anders verlopen zijn. Al van bij het begin was duidelijk dat Regi een boon had voor Arno, los van zijn "zangtalent" Dat hij in de finale grandioos de mist inging en zo vals als een kat zong en tóch als één van de winnaars verkozen werd, bewijs mijn punt alleen maar. Hanne deed het veel beter in die finale. Melanie daarentegen heeft de hele wedstrijd wel een foutloos parcours gereden...
  • Luc Snykers

    1 jaar geleden
    Als je uit de academie valt dan kan Regi aan U niets meer verdienen dus het contact wordt verbroken .