Videoclip Taylor Swift aangepast na online kritiek: “Dat woord moet niet in beeld”

MuziekTaylor Swifts gloednieuwe videoclip is na vijf dagen al aangepast. De scène waarin ze op een weegschaal stapt en het woord ‘dik’ in beeld komt is niet meer in de clip te zien. De zangeres kreeg afgelopen week de nodige kritiek op de video.

5 reacties

  • Patrick Huwel

    1 jaar geleden
    De wereld is hoe langer hoe onverdraagzamer.
  • Jil Heirman

    2 jaar geleden
    Dus mensen moeten vooral zichzelf kunnen zijn en vrijuit over hun angsten kunnen praten, BEHALVE als het de woke gemeenschap niet aanstaat? Clownwereld.
  • Christophe Heereman

    2 jaar geleden
    Te dik zijn, is ongezond, maar sommigen denken dat je mager moet zijn om gezond te zijn. Think again. Een beperkte vetlaag is zelfs goed: die heeft effectief een gunstig effect. Maar er is een grens natuurlijk. Desalniettemin moet men wie daarover zit niet altijd op de vingers tikken. In die zin snap ik de kritiek wel, maar anderzijds is dit toch ten eerste fictie en ten tweede is een beetje afkeurend gedrag rond dikheid ook niet zo erg.
  • stefan crama

    2 jaar geleden
    De politiek correcte klasse heeft weeral toegeslagen. Dik zijn is niet ok, meer nog , vanaf een oudere leeftijd is dit zelfs levensbedreigend. Wat men nu doet is tegen zwaarlijvige mensen zeggen dat ze goed bezig zijn tot ze plots sterven omwille van hun gewicht.
  • Philippe De Naeyer

    2 jaar geleden
    Juist ja, laten we de zaken niet meer benoemen zoals ze zijn want we kwetsen altijd wel iemands gevoelens. We leven in een tijd waar we dik zijn net niet aanmoedigen, is dat dan ok? Heeft dat geen negatieve gevolgen voor die mensen? Op gezondheidsvlak misschien? Triest