Gwendolyn Rutten (Open Vld) en Zuhal Demir (N-VA)
Volledig scherm
PREMIUM
Gwendolyn Rutten (Open Vld) en Zuhal Demir (N-VA) © Belga

Demir door het stof in het Vlaams Parlement: “Als de KU Leuven een ‘Zuhalleke’ had gedaan, ging de dader vandaag vrijuit”

De regeringscommissaris bij de KU Leuven is formeel: er is geen sprake van een doofpotoperatie in de verkrachtingszaak van professor F.D. En dus kreeg Vlaams minister van Justitie Zuhal Demir (N-VA) de volle laag in het Vlaams Parlement. “Een sorry is op zijn plaats”, vond Gwendolyn Rutten (Open Vld). Toen die ‘sorry’ nogal naast de kwestie bleek, trok Rutten heel haar register open.

145 reacties

  • Marinus van Driel

    2 jaar geleden
    De laatste waar ik ook nog maar één seconde naar luister in Villa Politica, de Afspraak of Ter Zake is wel Gwendoline Rutten. Ik vergeet NOOIT, dat zij Vlaanderen aan Magnette ging verkopen in ruil voor het premierschap. En zonder de CD&V zou dat nog gelukt zijn ook. Toen heb ik besloten om na 45 jaar 'Blauw', NOOIT meer voor de Liberalen te stemmen. Dus dat dat mens NVA'ers basht raakt mijn kouwe kleren niet. Demir is mijn favoriet ook niet echt, maar Rutten is een Vlaamse verraadster.
  • Ludo Van Damme

    2 jaar geleden
    Demir, de kampioen inzake 'politieke recuperatie', zelfs ten koste van de slachtoffers.
  • Clement Alfons

    2 jaar geleden
    Demir doet dit in functie van de likes en immense reclame van mulders, Sels doet het in functie van de bescherming wan het slachtoffer zoals die dat gevraagd had en het onderzoek zodat de dader in de cel beland, waar hij nu zit en mocht er voor het onderzoek maatregelen genomen zijn hij daar nu waarschijnlijk niet zou zitten. Trouwens Vlaanderen telt 7.500.000 inwoners. We leven in een rechtstaat met scheiding der machten, een minister van justitie/advocaat zou dat toch moeten weten, u niet.
  • Pedro De Geest

    2 jaar geleden
    Had Demir geen Zuhalleke gedaan, de doofpot was alweer gevuld.
  • eva vercammen

    2 jaar geleden
    Rutten..dat die er na alle fratsen nog steeds is vind ik al opmerkelijk.