Arjen Lubach in 'De Avondshow'.
Volledig scherm
Arjen Lubach in 'De Avondshow'. © VPRO

Tinnituspatiënt Arjen Lubach haalt uit naar de aanpak tegen gehoorschade: “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”

CelebritiesArjen Lubach (43) haalde woensdagavond in zijn programma ‘De Avondshow’ hard uit naar de manier waarop er in Nederland wordt omgegaan met het aanpakken van gehoorschade. De presentator, die zelf al acht jaar aan tinnitus lijdt, vindt dat clubs en kroegen meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen om het aantal Nederlanders met gehoorschade terug te schroeven. “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”, beklaagt Lubach zich in het tien minuten durende item.

7 reacties

  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Dat is pas erg 'n leven met zulk kwaal, niet te doen, wens hem het beste en veel moed toe
  • Bruno Vermaeren

    1 jaar geleden
    Een rake uitspraak over tinnitus. Je beseft niet wat het is tot je het zelf hebt. Zelfs kleine feestjes met veel volk of muziek worden dan een marteling. Doof dover doofst. Dat is het vervolg.
  • fred degret

    1 jaar geleden
    Het is een feit , de muziek staat véél te luid tijdens optredens.
  • Theo Van Hoof

    1 jaar geleden
    Pracht programma. Vorige week heeft hij de hypocrisie van de sierteelt nog aan de kaak gesteld. Spijtig genoeg is volgende week weer de voorlopig laatste aflevering. OP1, net na Lubach, is ook vaak van een hoog niveau.
  • Danny Janssens

    1 jaar geleden
    Deze gast is gewoon hilarisch. Top programma , ik ben fan!