Tom Waes, Kobe Ilsen en Danira Boukhriss
Volledig scherm
Tom Waes, Kobe Ilsen en Danira Boukhriss © GoPlay

Tom Waes lacht met zijn exclusief VRT-contract: “Ik sloeg de krant open en verslikte me in mijn glas champagne”

TVHet was de laatste ‘gewone’ aflevering voor de start van de finaleweken van ‘De Allerslimste Mens’, en wat voor een geweldige aflevering. Zonder enige twijfel absoluut de beste, de leukste, de grappigste, de strafste, de meest humoristische van dit seizoen en veruit de allerbeste sinds de start van de quiz twintig jaar geleden. Met een perfect evenwicht tussen de strafste kandidaten, de excellerende juryleden Pedro Elias (47) en Jelle de Beule (41) en Erik Van Looy (60) als de perfecte, gewiekste aangever. Een aflevering die haast tien minuten langer duurde dan normaal, maar geen seconde verveelde.

16 reacties

  • Annette Van Meervelde

    2 jaar geleden
    Zulke programma's zijn immers doorgestoken kaart. De winnaar(es) is al bekend nog lang voor de quiz begonnen is. Spijtig de eerste uitzendingen waren zo goed.
  • irene leijssen

    2 jaar geleden
    Ik zou mij ook verslikken in mijn glas water als iedereen weet dat ik 700000 verdien terwijl het niemand mocht weten wat er in het contract staat
  • Paul Stausens

    2 jaar geleden
    Hun opzet is gelukt. Danira moest zeker in de finale week komen. En zie, het is zo. Dat ze assistentie kreeg van binnenuit is overduidelijk. Kan ze nu nog meer naast haar schoenen lopen.
  • Geert Vande Walle

    2 jaar geleden
    Zodra er bekenden meedoen zakt het quizniveau en stijgt het showniveau . De meeste bekenden zijn vooral gekend voor de show, niet direkt voor hun kennis . Al zijn er enkele meer dan serieuze uitzonderingen .
  • Francis smet

    2 jaar geleden
    Ja ik zou ook lachen als ze 700000 euro per jaar op mijn rekening storten 😀. Voor de rest is het duidelijk dat Danira moet winnen, worden duidelijk veel vragen doorgegeven zodat zij kan scoren, met de overgebleven punten. Ben benieuwd als Bart terug komt !