Jan Segers en Frank Casteleyn.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers en Frank Casteleyn. © HLN

COLUMN. Tussen de vijftig tinten grijs van andere CD&V-burgemeesters is Frank Casteleyn alle kleuren van de regenboog

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Frank Casteleyn, burgemeester van Jabbeke.

6 reacties

  • rony stokart

    2 jaar geleden
    Flauw, overbodig en vooral: niet ter zake doende.
  • freddy cardoen

    2 jaar geleden
    De burgemeester mag dan misschien geen universitair diploma hebben maar hij spreekt de taal van zijn inwoners en dat hebben de mensen nodig . In Brussel zitten er veel met een universitair diploma en zie hoever we nu staan . Ze bakken er helemaal niets van .
  • Bart Huysmans

    2 jaar geleden
    Inderdaad vlot terug burgemeester in 2024, maar niet onder CD&V-vlag. Dat zou het domste zijn wat hij kan doen om dan toch nog zijn sjerp te verliezen.
  • luc De Vriese

    2 jaar geleden
    Het is duidelijk dat er aan de asielproblematiek 2 kanten zijn, het gebrek aan opvangplaatsen én de verhoogde instroom. De journalisten op de VRT krijgen dit laatste niet over de lippen, en spreken maar alleen over het gebrek aan opvangcapaciteit. Het zijn alleen genodigden in de studio zoals minister De Moor die beide oorzaken vermelden. Is dat normaal? Neen!
  • Nicole Vleminckx

    2 jaar geleden
    Zijn uitspraak “met een kaart van 12 euro” kan iedereen staatssecretaris worden, is prachtig en zegt alles over de huidige politici.