BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
1
EINDE
0
Antwerp ANT
  • 35' Goal Nadhir Benbouali

Antwerp bijt ook op Charleroi tanden stuk en ziet Genk verder uitlopen, Van Bommel: “Alleen efficiëntie en geluk ontbrak”

Jupiler Pro LeagueBij Antwerp zullen ze blij zijn dat het bijna november is, want oktober was maar een mager beestje. De Great Old verloor op het veld van een gretig Charleroi voor de vierde keer in zes matchen. Voor de start van het WK moeten de Reds de rug proberen te rechten tegen Anderlecht en Club Brugge.

28 reacties

  • Alfons Detemmerman

    1 jaar geleden
    Dit is in voetbal dikwijls zo, soms zit het mee en kun je niet verliezen en soms valt het doelpunt aan de andere zijde maar een superteam met verschillende miljoenen kontrakten moet zich daar over kunnen zetten
  • Raf Leysen

    1 jaar geleden
    Na weken, zelfs maanden boven hun stand te staan is nu de terechte vrije val ingezet.
  • François Nuyts

    1 jaar geleden
    Als je moet afhangen van de lange ballen van Alderweireld gaat het niet lukken natuurlijk .
  • Leon Mertens

    1 jaar geleden
    Begin was gemakkelijk ..maar nu ,wat een afgang!!
  • dirk verhelst

    1 jaar geleden
    RAFC had een "makkelijk" programma als seizoenstart en de nodige dossis geluk , nu komen de "betere ploegen" en het geluk raakt op . Met deze kern spelen ze nooit kampioen , te weinig voetballende kwaliteit ( het gat dat LIOR achterliet is nog steeds niet opgevuld ) daar waar FCB en Genk meer kwaliteit hebben , het zal nog knokken worden om bij de top 4 te eindigen !