RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Klaasje stoomt zich in Londen klaar voor acteerrol: “Na K3 was mijn leven een rollercoaster, hier kan ik als onbekende uitzoomen”

ShowbizzZes jaar zingen over dromen volgen, heeft z'n effect. Gaf Klaasje Meijer (27) een jaar geleden de K3-fakkel door om haar grote acteerdroom na te jagen, woont ze vandaag niet meer in Nederland maar Londen. “Altijd al twee maanden in het buitenland willen wonen en nu mag ik dat terwijl ik me voorbereid op een grote rol”, vertelt Klaasje die voor haar verhuis in alle stilte ook nog een groot Nederlands tv-project inblikte. “Mijn acteercarrière begint stilaan de goede richting uit te gaan. Ik voel me een zeer bevoorrecht mens.”

  1. Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”
    Play
    Showbits
    9

    Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”

    Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke zanger al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb. Ik vind het vooral super fijn dat ik na al die jaren nog steeds zoveel kansen krijg om op te treden”, vertelt hij. Onder impuls van zijn vrouwtje Kelly Pfaff, die al een tijdje zijn management verzorgt, is er nu de release van ‘Arrivederci’.
  2. “Ik werd ontslagen omdat ik hem in de ogen keek”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Powers’-acteur Mike Myers
    PREMIUM
    Celebrities

    “Ik werd ontslagen omdat ik hem in de ogen keek”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Po­wers’-ac­teur Mike Myers

    ‘Austin Powers’. ‘Wayne’s World’. ‘Shrek’. Begin jaren 2000 viel er niet te ontkomen aan Mike Myers (60). De Canadees reeg de ene na de andere blockbuster aan elkaar, tot verschillende rechtszaken en enkele grote flops z'n ster danig deden tanen. Wat is er precies gebeurd? En hoe vult Myers z'n dagen nu? “Wanneer hij nood had aan chocolade, kwam iemand aanrennen om hem een snoepje aan te reiken. Dat is wat diva’s doen, neem ik aan.”