©  Instagram & Google Street

Wie is overleden man die met Rode Duivels-truitje werd aangetroffen in Amsterdams kanaal? Politie doet ultieme oproep

De Nederlandse politie tast nog steeds in het duister over de identiteit van een man die op zondag 2 oktober dood werd aangetroffen in het Damrak, een kanaal in het centrum van Amsterdam. Ze vraagt daarom de hulp van de bevolking, en heeft informatie over de tatoeages en foto’s van zijn kleding verspreid.

jvh
Bron: AT5

De man in kwestie heeft een donker getinte huidskleur, een gezet postuur, is kalend, en heeft vele tatoeages. Hij droeg een jeansbroek, een zwart-wit geruit hemd, en een voetbaltruitje van de Rode Duivels.

“Hoewel de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen, probeert de politie te voorkomen dat hij een anoniem graf krijgt”, klinkt het op Instagram. “Daarom doet de politie een laatste poging om er achter te komen wat zijn identiteit is. Al is het maar om eventuele nabestaanden te informeren over het overlijden van hun familielid of naaste, waar ze zich dan ook mogen bevinden.”

Politie doet 'laatste poging' om achter identiteit dode man in water bij Damrak te komen 28 oktober 2022, 16.00 uur · Aangepast 28 oktober 2022, 16.49 uur · Door AT5 Het is nog altijd niet duidelijk wie de overleden man is die op zondag 2 oktober werd aangetroffen in het water bij het Damrak in het centrum. De politie heeft daarom vandaag informatie over zijn tatoeages en foto's van zijn kleding verspreid. De man heeft een donker getinte huidskleur, een gezet postuur, is kalend en heeft vele tatoeages. Op de foto's is te zien dat hij onder meer een voetbalshirt van het Belgische elftal droeg. "Hoewel de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen, probeert de politie te voorkomen dat hij een anoniem graf krijgt", schrijft de politie op Instagram. "Daarom doet de politie een laatste poging om er achter te komen wat zijn identiteit is. Al is het maar om eventuele nabestaanden te informeren over het overlijden van hun familielid of naaste, waar ze zich dan ook mogen bevinden."
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER