Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Leicester City LEI
0
EINDE
1
Manchester City MCI
  • Kevin De Bruyne Goal 49'

De Bruyne scoort met magistrale vrijschop als antwoord op kritiek van Guardiola: “Mijn plicht om altijd meer te verlangen van Kevin”

Premier League“KDB is back!” Amper een week geleden had City-coach Guardiola nog laten weten dat hij meer verwachtte van Kevin De Bruyne, maar na de zege zaterdag op Leicester City bezong Pep de lof van zijn Belgische matchwinnaar. Kevin zelf? Die vond het allemaal best.

30 reacties

  • eduard janssens

    1 jaar geleden
    Top Voetballer
  • RAPHAEL WILLAERT

    1 jaar geleden
    Had Thielemans gescoord toen hij de bal vol op de pantoffel nam na de hoekschop dan was dat een even prachtig doelpunt geweest als van KDB maar helaas de vingertoppen van Ederson deden ook nog mee.
  • Jeroen Vangeel

    1 jaar geleden
    KDB is top niveau, zo simpel is het. Pracht voetballer. Als Tielemans in vorm is, ook goed, Trossard goed bezig, Lukaku ook aan zijn opbouw bezig, Courtois is wereldklasse. Hopelijk maken we er wat van op het WK
  • nikki groothuis

    1 jaar geleden
    Hoe kan iemand aan de bruyne twijfelen,hij is de beste voetballer die er is ,en iemand die niet constant in de kijker wilt lopen zoals vele topvoetballers.Hij is iemand die zijn leven lekker op orde heeft en rustig zijn leventje leidt.Eeen voorbeeld voor veel voetballers.en hij is ondergewaardeerd
  • Piet Janssen

    1 jaar geleden
    Het wordt tijd dat hij het ook eens DOET in grote wedstrijden als CL en bij de RD. Goede voetballer maar absoluut niet de beste van de Wereld.