Winnaar Lego Masters is bekend

Zaterdagavond is het finalespel van Lego Masters gespeeld en de winnaars zijn bekend: het zijn de West-Vlaamse neven Tom en Peter die de hoofdprijs wegkaapten. Hun creatie was de meest indrukwekkende.

In de finale van Lego Masters moesten drie duo’s het tegen elkaar opnemen: de Vlamingen Tom en Peter en de Nederlanders Jaap en Mathijs, en Arne en Sander. Deze keer kregen de duo’s geen specifieke opdracht, ze kregen volledig vrij spel om iets indrukwekkend te bouwen met Lego. En dat in 28 uur tijd.

Erg spannend werd het toen de creatie van Tom en Peter het deels begaf: het zeemonster die een piratenschip aanvalt, viel plots uit elkaar. Gelukkig konden de twee West-Vlamingen met de stress om en schakelden ze een versnelling hoger om de creatie alsnog op punt te krijgen.

25.000 euro

En met succes, want het zijn uiteindelijk Tom en Peter die de jury konden overtuigen van hun indrukwekkende werk en met de hoofdprijs naar huis mochten. De gelukkigen krijgen een prestigieuze trofee: 25.000 euro en een reis naar Legoland en Lego House cadeau.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer