Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ANALYSE. De impasse is compleet bij Anderlecht: wie trekt de club uit het moeras?

JUPILER PRO LEAGUESpelers zonder vertrouwen, een trainer zonder diploma, een club zonder dagelijks bestuur en een voorzitter vol in de wind. De paars-witte impasse is compleet. En hoe valt het op te lossen?

23 reacties

  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Met een betere verdediging kunnen ze uit het moeras getrokken worden .
  • James Williams

    1 jaar geleden
    Als Coucke het amateurisme beu is en die moment is heel dichtbij ist gedaan met Anderlecht en terecht. Verbeke,de man die nooit lacht, heeft de handdoek al geworpen.
  • domien deschutter

    1 jaar geleden
    Poppenkast. Vandenhaute hoort daar niet. Speleres overgewaardeerd, ondergemotiveerd. Mazzu had betere resultaten met mindere vedetten bij Union. Trainer ontslaan en iemand extra in bestuur lijkt mij geen oplossing
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Objectiviteit is blijkbaar een probleem bij velen. Wél veel gekwebbel en gezever maar weinig zin voor objectiviteit. Anderlecht speelt voor 70% met de spelers waarmee Kompany wél resultaten haalde. Wie wegging werd vervangen: Maggelan door Vertonghen, Gomez door N'Diaye, Cullen door Diawara, Zirkzee en Kouame door Silva en Esposito. Alle aangetrokken spelers hebben de ervaring en talent om het te maken bij Anderlecht. Eens deze ploeg het vertrouwen herwint is niets onmogelijk.
  • Dirk Molin

    1 jaar geleden
    @ Eddy Haeck, klopt wat je zegt maar duurdere spelers zijn niet meer haalbaar voor Belgische ploegen, kunst is om " The best of the rest" op de kop te kunnen tikken.