Ingeborg verklapt geheimen uit ‘Blind getrouwd’: “De keuzes van de experts zijn ver van ‘blind’”

ShowbitsKoppelsweekend in ‘Blind getrouwd’ en dus zijn ook Ingeborg en de experts weer op post. Ingeborg is nieuw in het team dit jaar en kan ons uitleggen hoe de relatiedeskundigen en seksuologen te werk gaan bij het matchen van de koppels. Aan Showbits geeft ze in inkijk in de trukendoos van de experts. “Zo ‘blind’ gekoppeld is het allemaal niet”, aldus Ingeborg. Ze praat ook over haar eigen relatie. “Mijn man en ik zijn net heel verschillende types, maar ook dat kan passie geven”, zegt Ingeborg.

13 reacties

  • Maria Gladines

    1 jaar geleden
    Waarom die ene meedoet is mij een raadsel te druk met de zaak ? Dat wist ze op voorhand ze neemt nu de kans af van iemand die het wel echt meent ze zal wel klanten verliezen in koffiebar door haar gedrag. Sucses Joren je zal wel de echte goede vrouw tegen komen. Zij wou alleen in de belangstelling komen denk zo lichtzinnig.
  • Heinz Rumes

    1 jaar geleden
    Dat in al dergelijke programma s op voorhand geweten is wie er wint of wie de finale haalt is bekend voor het programma start, en dat heb ik van ingewijden, dus laat je niet meer beetnemen.
  • guido Leurelle

    1 jaar geleden
    Tis voor den tv, wat wil je Voor wat kijkcijfers
  • etienne verbist

    1 jaar geleden
    Blind getrouwd is een goed concept maar voor mannen en vrouwen van tegen en ouder dan dertig met bijna allemaal 1 of meerdere relaties in het verleden en dan nu slapen in aparte kamers of nog geen knuffel kunnen geven en die willen een goede relatie opbouwen ? Daar zouden de experts eens beter een goed onderzoek naar doen ,Ik en mijn vrouw kennen elkaar 53 jaar maar hadden geen weken van samenleven gehad .. 2 vrouwen die met niemand rekening willen houden. Verbist etienne
  • Karine Kuhn

    1 jaar geleden
    Verliefd worden is voor iedereen anders.Soms moet er van de eerste seconde een klik zijn, bij anderen moeten ze maanden samen werken met iemand voor ze de klik voelen.Ik vind wel dat men te licht gaat over het instituut « huwelijk « .In een tijd waarin bijna niemand nog in het huwelijk stapt zonder eerst bij elkaar te hebben gewoond,zou men er beter blind « verloofd » van maken.Dan is men bij mislukking tenminste geen gescheiden iemand.Ik mag hopen dat ze met scheiding van goederen trouwen.