Thomas Sweertvaegher
Volledig scherm
PREMIUM
© Thomas Sweertvaegher

“Al mijn geld is op. Ik ben zakelijk echt een nul”: Jean Blaute vertelt over biografie

BVEen sneer van zijn moeder leerde hem: lach nooit met de smaak van andere mensen. In de memoires ‘Met vallen en opstaan’ duikt muziekproducer Jean Blaute (70) in zijn rijke carrière. “Ik moest altijd om geld schooien om een plaat te maken”, citeert De Morgen.

17 reacties

  • Viviane Vogels

    1 jaar geleden
    Jean, ik versta jouw helemaal! Maar jouw teksten hoort zelfs mijn zoon nog elke dag! Wij zijn fan! We geven de moed nooit op!
  • stephan Maris

    1 jaar geleden
    Velen hebben in het leven één doel en dat is rijk worden. Sommigen die een gans leven hard werken lukt dat ….. en zijn de dag nadien dood. Rijk worden is een levenswerk. Leven is een kunst. Poepsimpel.
  • Pascale DE WOLF

    1 jaar geleden
    Ten eerste, niet iedereen krijgt die kansen die de bv,s krijgen dus de kans dat de "gewone" bevolking geld heeft is bijna onbestaande tenzij dat je een goede functie hebt, heb je dit niet valt er niets op te doen ben je blij dat je kan overleven...waar heeft die man het over
  • Guy Van Severen

    1 jaar geleden
    Wees gelukkig dat je 'geleefd' hebt ! Het ga je goed !
  • Alfons Detemmerman

    1 jaar geleden
    Dit geldt voor ieder van ons " zo gewonnen zo geronnen" maar in het rusthuis van het OCMW zal het niet leuk zijn. Niet voor u niet voor ons.