Het naaktstrand in Bredene.
Volledig scherm
PREMIUM
Het naaktstrand in Bredene. © PN

Heel wat belemmeringen voor naturisten in ons land: te weinig plek en waar het wel kan, is er een groot probleem

Ons land telt te weinig plekken waar naturisten ongestoord naakt kunnen rondlopen. En waar het wel kan, zijn er dan weer te veel belemmeringen. Zo zeggen naturisten dat het naaktstrand in Bredene te klein en te druk is en over te weinig accommodatie beschikt. En er is nog een belangrijke reden waarom naturisten niet graag naar het naaktstrand gaan, zo leerde VUB-studente Liesa Schoukens.

15 reacties

  • modest bonvivant

    1 jaar geleden
    In oorsprong liep " de mens " toch naakt. Iemand die zogezegd aanstoot neemt aan naakt, heeft wel een serieuze hersenkronkel. Straks worden we nog verplicht om een hoed of pet te dragen ...
  • Pascale DE WOLF

    1 jaar geleden
    Wie naakt wil lopen doet dat thuis, voor de rest hou je je kleding aan punt
  • Pieter Verhulst

    1 jaar geleden
    Naaktstrand genoeg in Zeeland. Nederlands strandtoerisme veel aangenamer dan in de meeste Belgische badplaatsen. Horeca ook pak aangenamer en beter.
  • lucien lemahieu

    1 jaar geleden
    de cultuur aanpassen, naakt op straat, tram,bus, moet kunnen. met iets meer zoals hoofddeksel gaat het wel, waarom niet met iets minder.
  • William Helsen

    1 jaar geleden
    Het wordt tijd dat ergens naakt op een strand, park of eigen tuin geen openbare zedenschennis meer is. Naaktstranden in NL die dicht tegen België liggen worden massaal bezocht door Belgen. Tijd dat dit ook in eigen land kan.