De vrouwen van 34 en 42 jaar droegen oranje vesten en toonden een spandoek met de tekst: "Wat als de overheid het niet onder controle heeft?”
Volledig scherm
De vrouwen van 34 en 42 jaar droegen oranje vesten en toonden een spandoek met de tekst: "Wat als de overheid het niet onder controle heeft?” © AFP

Klimaatactivisten lijmen zich vast aan dinosaurusskelet in Berlijns museum

Twee klimaatactivisten hebben zich zondag vastgelijmd aan de steunen van een dinosaurusskelet in het natuurhistorisch museum van Berlijn. De vrouwen van 34 en 42 jaar droegen oranje vesten en toonden een spandoek met de tekst: "Wat als de overheid het niet onder controle heeft?"

49 reacties

  • piet devlieger

    1 jaar geleden
    Waarom Europawijd geen 10.000 euro boete per inbreuk en een jaar celstraf ? Het zou snel stoppen ? En kunnen ze het niet betalen ? Dwangarbeid in de gevangenis tot de schuld - én de kost van de gevangenis - betaald is.
  • Marinus van Driel

    1 jaar geleden
    UUrke of 48 laten staan. Paravent ervoor zetten en de pers erbuiten. Zonder media aandacht stopt die idiotie vanzelf.
  • frans Venloo

    1 jaar geleden
    Laten staan tot ze van honger zichzelf losmaken Verder de schade en het verlies van inkomsten op hun verhalen . Daarna ook niet meer in de media brengen ze zijn gewoon mediageil
  • Christine Laevers

    1 jaar geleden
    Ik denk niet dat de schilders van die schilderijen zich omdraaien in hun graf, gezien hun woelige CV. Ze zouden het grandioos vinden. Zeker Van Gogh. Gisteren op Franse TV : Franse kleine windmolens (geen 2m hoog) die ELKE wind opvangen voor in de tuin en elders. Stroomenergiemolens op 30m diepte zee, onschadelijk voor fauna. Wie bedenkt dat ? Vijftigers, veertigers, dertigers die in hunne jonge tijd ook gekke dingen deden voor het milieu.
  • Jos Brems

    1 jaar geleden
    Weer zulke meelopers die eens wat aandacht willen. Ik ben verwonderd dat de Belg Mouton er niet bij was, want die doet de laatste tijd niks anders.