Caroline Maes en Karen Damen
Volledig scherm
PREMIUM
Caroline Maes en Karen Damen © Kristof Ghyselinck

"Ik reed 's avonds blètend en stikkapot naar huis": 'Familie'-collega's Caroline Maes en Karen Damen over de tol van emotionele scènes

BVJe acteerdebuut maken in een geoliede machine als ‘Familie’, het is voor elke acteur even wennen. Zo ook voor Karen Damen (48): “Ik dacht dat ik me dubbel zo hard zou moeten bewijzen omdat ik al bekend was”, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. Gelukkig was daar Caroline Maes (46), die Karen onder haar hoede nam. De twee vertellen uitgebreid over Caroline’s nieuwe rol als intimiteitscoach en de heftige verhaallijn over escortes die het ex-K3'tje nu moet spelen. “Toen ze die eerste keer op de set van ‘Familie’ verscheen, zag ik een bang vogeltje.”

12 reacties

  • Ann Verschueren

    1 jaar geleden
    Anno 2022 kan je het beroep kiezen waar je tevreden mee bent. Dus hou op met klagen want aan elk beroep zijn positieve en negatieve kanten. Jullie zijn in mijn ogen goede actrices maar daarmee is de kous ook af.
  • Nancy Haemhouts

    1 jaar geleden
    Topper. Karen
  • Albert Leenders

    1 jaar geleden
    Die kramen er een onzin uit,ze hebben een beroep die eerder lijkt op een hobby en ze worden er ook nog goed voor betaald dus klagen dames is hier niet aan de orde,wat dachten jullie van verpleegsters of kuisvrouw en lopend bandwerk ,denk daar eens over na voor dat jullie zo niks zeggende onzin uitstoten.
  • van Dessel Wim

    1 jaar geleden
    Ja natuurlijk, da’s dan ook een ’zwaar beroep’ hé ... ongelooflijk wat die mensen allemaal liggen uit te kramen.
  • stefan crama

    1 jaar geleden
    Ga eens enkele maanden werken aan de band in een fabriek, wedden dat jullie huilen om terug acteur te zijn.