Leandro Trossard.
Volledig scherm
Leandro Trossard. © Photo News

Leandro Trossard, altijd op de afspraak tegen toppers: “Opereerde tegen Chelsea een beetje als diepste spits”

Premier LeagueNog maar eens heeft Leandro Trossard zijn kandidatuur voor een basisplaats bij de Rode Duivels op het WK in Qatar kracht bijgezet. Tegen Chelsea opende hij het doelpuntenfestival van Brighton. De Limburgse linkspoot zit nu al aan zeven goals in de Premier League.

13 reacties

  • Drk Mertens

    2 jaar geleden
    Beter dan Johnny Palmaers kan je het niet stellen. Kunnen we Martinez alsjeblieft nog ontslaan vóór hetWK? Hoogdringendheid wegens totale afwezigheid van realiteitszin.
  • johnny palmaers

    2 jaar geleden
    Als een trainer vasthoudt aan een kern van spelers die hij in een ver verleden als zijn eerste keuze selecteerde, en die daarna geen vervangers of andere nieuwelingen meer aanduidt, die verschrompelt zijn ploeg. Je kan dat alleen verdedigen als de keuzes de beste opties blijven. Een (goede) trainer verkiest bijgevolg altijd zijn best spelende beschikbare spelers van het moment en behaalt daarmee de vooropgestelde doelstellingen. Mijnheer Martinez is dus geen goede trainer. Jammer maar helaas...
  • Herman Van Arendonk

    2 jaar geleden
    Iemand die niet ziet dat Trossard in Qatar in de basis hoort, en Hazard op de bank, die leeft nog in het verleden. Alle respekt voor de palmares van Hazard (x2), maar fitheid en spelritme zijn essentieel.
  • Frans Peeters

    2 jaar geleden
    Het enige probleem voor de rode duivels is wel Martinez
  • koen cloetens

    2 jaar geleden
    Alles op Trossard en kaarsje voor Romelu