Henry Cavill als Geralt.
The Hollywood Archiv - portal.belgaimage.be

"The witcher" krijgt vanaf seizoen 4 een nieuwe Geralt, acteur Cavill focust zich op Superman 

De populaire reeks "The witcher" krijgt een vierde seizoen van streamingdienst Netflix, maar het zal zonder het vertrouwde gezicht van Henry Cavill zijn. Cavill speelt de mysterieuze monsterjager Geralt of Rivia. Die rol zal voortaan vertolkt worden door Liam Hemsworth. 

In het komende derde seizoen (vanaf de zomer van 2023) zal Henry Cavill zijn zwaard nog hanteren als Geralt, maar een vierde seizoen lukt niet meer wegens te druk. Cavill is vanaf deze week ook te zien aan de zijde van Millie Bobby Brown in een nieuwe "Enola Holmes" en heeft bijgetekend voor "The ministry of Ungentlemanly warfare" en de Supermanfranchise (zie hieronder) van Warner Bros.

Liam Hemsworth neemt over. Naast broer van "Thor"-acteur Chris Hemsworth en ex-man van zangeres Miley Cyrus, is Liam vooral bekend van "The hunger games" waarin hij de eerste liefde - Gale - speelt van Katniss (Jennifer Lawrence). Midden november zal hij ook aan de zijde van Russell Crowe en schoonzus Elsa Pataky te zien zijn in de thriller "Poker face".

Hemsworth is naar eigen zeggen een trouwe fan van de fantasyreeks "The witcher" en beseft dat het niet evident wordt om Cavill te doen vergeten. "Maar ik verheug me er echt op om in de wereld van "The witcher" te stappen", schrijft hij op Instagram.

Meest gelezen