Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © REUTERS

Elon Musk gaat helemaal los op Twitter na zijn overname: van aubergines tot complottheorieën

“De vogel is vrijgelaten”, deze en andere opvallende tweets kon je dit weekend lezen op het twitterkanaal van de gloednieuwe CEO van het sociale mediabedrijf. Elon Musks overname van Twitter is officieel en dat luidt volgens hem een Twittertijdperk in van “meer vrijheid van meningsuiting”. Van “comedy is eindelijk legaal op Twitter” tot conspiracy theoriën over de aanval op de man van Nancy Pelosi. Hier volgt een overzicht van zijn tweets van het voorbije weekend.

28 reacties

  • Thomas Anderson

    1 jaar geleden
    Hij kan nu voluit gaan met markt manipulatie.
  • emiel wouters

    1 jaar geleden
    Eindelijk eens iets waar iedereen zijn mening mag zeggen. Het is enkel aan ons om tussen de lijntjes te leren lezen. En enkel te onthouden wat onze mening werkelijk kan veranderen. Eerlijkheid en eerbied voor elkaar. ik ben gewoon van tussen de lijntjes te lezen. zo gewoon dat ik nu zelf boeken met lege bladen begin te lezen. en ja ik wordt er veel rijker van.
  • Jan Desmet

    1 jaar geleden
    Ik vrees ervoor, meer een meer polarisatie, dat ja.
  • Bruno Geldhof

    1 jaar geleden
    Alsof er vroeger geen vrije meningsuiting zou geweest zijn. Klinkt eenvoudig om 'alles' toe te laten, maar eenvoudig is het allerminst. Er zal wel een goede reden geweest zijn voor banningen. Laster en eerroof bijvoorbeeld. En wat met trolling. Wat met misleiding en oplichting. Zoveel redenen te bedenken om zaken niet toe te laten. Het zal altijd moeilijk zijn om daar een evenwicht in te vinden. Dat beseft hij blijkbaar nog niet, hij zal het wel ondervinden.
  • urbain schotte

    2 jaar geleden
    Er zijn er hier enkelen die blijkbaar "vrije meningsuiting" als het allerhoogste en belangrijkste feit zien. Ik heb er mijn twijfels over of die euforische fanaten van het vrije woord beseffen dat ook vrije meninguiting zijn grenzen heeft.