Frank Verstraeten, hier in februari 2020, toen het filmproject rond zijn vroegere danstempel 'Zillion' werd aangekondigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Verstraeten, hier in februari 2020, toen het filmproject rond zijn vroegere danstempel 'Zillion' werd aangekondigd. © Joel Hoylaerts - Photo News

Het levensverhaal van Zillion-goeroe Frank Verstraeten, deel 1: van verwende whizzkid tot Belgische Bill Gates

De Zillion-hype herleeft als nooit tevoren. Wie nooit de legendarische Antwerpse discotheek binnenraakte, kan zich nu in de bioscoop vergapen aan het dansoord des verderfs, met Frank Verstraeten (vandaag 53) als satan van dienst. Maar wie was én is de vroegere keizer van het Belgische nachtleven echt? Weinigen die het weten. Vandaag deel 1: van verwende whizzkid tot Belgische Bill Gates.

38 reacties

  • Dirk Sonck

    1 jaar geleden
    Fraudeurs worden helden. We zijn in België zeker?
  • Maurits Van aken

    1 jaar geleden
    ik heb er een geweldige tijd gehad was jaren lang iedere vrijdag en zaterdag klant met volle teugen genoten ik zou hem best willen ontmoeten om hem een hand te geven en om hem te bedanken voor geweldige tijd in zijn disco
  • dirk gommaerts

    1 jaar geleden
    Een vrijbuiter, maar maak er geen Robin Hood van. Een neus voor zaakjes, maar maak er geen Bill Gates van. Alles voor de show, a la Van Rossem.
  • paul van gele

    1 jaar geleden
    Je kan er van denken wat je wil hij heeft het toch ver gebracht in het leven. En is vele slimmer dan dat hij er uitziet en velen zouden wel willen ruilen met zijn leven ja . Tis genen sukelaar en heeft een mooi en goed leven.
  • Louise janssens

    1 jaar geleden
    De grootste fraudeur voor mij geen respect.