Lukaku.
Volledig scherm
Lukaku. © Photo News

“Nog geen streep door de rekening voor het WK, wel een tegenslag”: bondsdokter Sas en Inter-coach Inzaghi over nieuwe blessure Romelu Lukaku

Buitenlands voetbalRomelu Lukaku staat opnieuw aan de kant. De spits blesseerde zich gisteren op training bij Inter en is out met een nieuwe dijblessure. Lukaku ontbreekt deze week sowieso tegen Bayern München en Juventus. Bondsdokter Sas spreekt van een tegenslag: “Maar nog geen streep door de rekening.”

107 reacties

  • ronny wenselaers

    2 jaar geleden
    Raar dat er veel Van deze generatie rode duivels. Opgebrand zijn en allerlei kwetsuren hebben , die een normaal sporter niet heeft! Is er mee de medici begeleiding, wat fout gelopen ? Men zou denken van wel , hopelijk zijn de jongere spelers voorzichtiger . En letten ze beter op hun lichaam.
  • Eric Maes

    2 jaar geleden
    Alle hoop weer gericht op Lieven Maesschalck vrees ik. Hielp Hazard ook van zijn blessure, ondanks dat geklungel bij Real.
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Martinez zijn tactiek is simpel uit te leggen, met de borst vooruit en de indruk maken bij de tegenstrevers past op wij komen met onze beste spelers, of ze spelen is wat anders en op het einde van de rit, wij hebben toch een mooie reis gehad.
  • Karl Huysmans

    2 jaar geleden
    Het zou beter zijn dat hij een streep onder zijn carrière trekt.
  • Jeannine Berckmoes

    2 jaar geleden
    Geen nood Martinez neemt alleen oude gekwetsten en bankzitters mee .