Julia Boschman, Hanne Verbruggen,  en Marthe De Pillecyn bij de premiĆØre van "Kom erbij".
Mischa Schoemaker

Zwangere K3-zangeres Hanne moet rusten, "K2 zoekt K3"-finaliste Diede is tijdelijke vervanger

K3-zangeres Hanne Verbruggen zal vanaf zaterdag tijdelijk niet meer optreden met de meidengroep. Ze is zwanger en neemt rust op doktersadvies. Haar vervangster wordt de Nederlandse Diede van den Heuvel, een voormalige finaliste van "K2 zoekt K3".Ā 

Hanne Verbruggen maakte in juni bekend dat ze samen met haar partner Jorn een eerste kindje verwacht in december. Alles gaat goed met haar en de baby, maar op doktersadvies zal ze niet meer optreden tijdens haar zwangerschap, zo laat Studio 100 vandaag weten.Ā 

K3 treedt momenteel in Nederland op met de show "Kom erbij". Die optredens gaan door, met de Nederlandse Diede van den Heuvel als vervangster voor Hanne. Diede was een van de finalisten van het programma "K2 zoekt K3", maar moest de duimen leggen tegen winnares Julia Boschman.

Diede is voorbereid op haar invalbeurt, want Studio 100 hield er rekening mee dat Hanne vervangen zou moeten worden. "Dit is een droom die uitkomt", zegt de zangeres. "Na het televisieprogramma heb ik me op mijn eigen carriĆØre gericht en er nooit rekening mee gehouden dat deze kans voorbij zou komen. Toen Studio 100 belde met de vraag of ik Hanne tijdelijk wil vervangen, heb ik meteen ja gezegd."

Ook Julia en Marthe kijken uit naar de optredens met Diede. "In de afgelopen weken heeft Diede aan alle repetities meegedaan om er klaar voor te zijn wanneer Hanne zou stoppen. Opnieuw hebben we kunnen zien waarom zij tot de laatste vier kwam bij "K2 zoekt K3". Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst", zegt Marthe.

Diede van den Heuvel (Foto: Studio 100)

Meest gelezen