Elon Musk heeft sinds enkele dagen officieel de touwtjes in handen van Twitter en maakte meteen de accountverificatie betalend.
Volledig scherm
PREMIUM
Elon Musk heeft sinds enkele dagen officieel de touwtjes in handen van Twitter en maakte meteen de accountverificatie betalend. © Photo News

Omzet in 5 jaar vervijfvoudigen: dit is hoe Elon Musk ook van Twitter geldmachine wil maken

Die 44 miljard dollar die hij voor Twitter neerlegde, zal moeten worden terugverdiend. En dus gaat Elon Musk, de nieuwe eigenaar van ‘het blauwe vogeltje’, gebruikers voor meer toepassingen laten betalen. Maar er is meer nodig om de totaalomzet in 5 jaar tijd te vervijfvoudigen tot ruim 26 miljard dollar. Een overzicht van alle mogelijke plannen van de wispelturige Musk.

45 reacties

  • Haverbeke Vincent

    1 jaar geleden
    Twitter is wel het enige platform dat door de US niet kunnen gecensureeerd worden. Anders gezegd, de enige vrije tribune? Met dank aan Elon Musk.
  • Jan Mertens

    1 jaar geleden
    Wie heeft er allemaal dat kleine sportwagentje gekocht toen Tesla begon? Paypall, Tesla, SpaceX, een voor een zaken die onwaarschijnlijk/uiterst moeilijk waren in het begin. Musk heeft een briljant gevoel voor ontwikkelingen. Alle zogenaamde slimmeriken die dachten dat het niets ging worden, zijn op hun plaats gezet.
  • Sharon Debeul

    1 jaar geleden
    Sponsors haken nu al massaal af op Twitter en die nieuwe verified tags zijn een parodie op zichzelf aan het worden.
  • Marc Werbrouck

    1 jaar geleden
    Ach een narcist die denkt dat jij àlles mag en kan! In theorie de rijkste maar zeker en vast ook een blaaskaak met geld. Niet iedereen loopt warm om op Twitter te zitten verre van.
  • Yuri Colombi

    1 jaar geleden
    Straks nog 4 users ja, Elona himself, zijn tante en nonkel, en een verdwaalde gek, genaamd Trump. Ik zit al te wachten op de nieuwe social hype app en de massale exodus. Dat wordt lachen, gieren en brullen.