Erik Van Looy, Kobe Ilsen en Philippe Geubels als vrouw? Dat ziet er zo uit.
Volledig scherm
Erik Van Looy, Kobe Ilsen en Philippe Geubels als vrouw? Dat ziet er zo uit. © rv

Bijzondere metamorfoses, een tegenvallend gastjurylid en veel stress: finaleweken ‘De allerslimste mens’ starten in mineur

TVDe ene aflevering is de andere niet. Vorige week was de laatste reguliere aflevering van ‘De allerslimste mens ter wereld’, met een unieke Tom Waes, een absolute topper, waarbij alle puzzelstukjes perfect pasten. De eerste episode van de finaleweken daarentegen was een afknapper. Met fletse prestaties van de deelnemers en een tegenvallende Koen De Bouw als gastjurylid. VRT-journalist Riadh Bahri won met amper 302 seconden. Die score zegt alles.

5 reacties

  • Glenn Delbaere

    1 jaar geleden
    Zelfs de grappen zijn ingestudeerd. Afvoeren die handel.
  • Emma Kamenistyy

    1 jaar geleden
    Ik kijk hier enkel op HLN naar de fragmenten, niet naar de uitzending zelf. En eerlijk gezegd zijn bij een volgend seizoen die fragmenten voor mij ook niet meer nodig..
  • Marga Printemps

    1 jaar geleden
    zolang de mensen massaal kijken zullen ze blijven uitzenden
  • Johan hendrickx

    1 jaar geleden
    Inderdaad Luc Tordeur, eerste jaren was het nog een beetje het bekijken waard maar die tijd is lang voorbij. Dient vooral om van halve BV's hele Bv's te maken. En die zijn er meer dan genoeg..
  • Luc Tordeur

    1 jaar geleden
    De format is volledig uitgemolken, dus stoppen er mee. Na de poespas met den Barry ben ik afgehaakt. Ik dacht bij de finales terug de draad op te pakken, maar wat was dat...ik heb de aflevering versneld doorgespoeld. Gelukkig bestaat er zo'n knopje...