10 op 10 voor Taylor Swift: zangeres bezet de hele top 10 van belangrijkste Amerikaanse hitlijst (en dat is nooit eerder gebeurd)

Het is nog nooit eerder gebeurd, maar de Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft alle plaatsen in de top 10 van de belangrijkste Amerikaanse hitlijst veroverd met haar nieuwe songs. Iets meer dan een week geleden kwam haar album "Midnights" uit en dat verovert in een recordtempo de wereld. 

10 op 10 voor Taylor Swift. Ze verovert de volledige top 10 van de Billboard Hot 100. Dat is de belangrijkste hitlijst in de Verenigde Staten. Het vorige record stond op naam van Drake, die in 2021 een week lang 9 plaatsen in de top 10 bezette. 

En of de ster zelf onder de indruk is? Op Twitter laat ze alvast uitschijnen van wel: "10 op 10 in de Hot 100??? Op mijn 10e album??? Ik ben in shock." 

Haar nieuwe - langverwachte - album "Midnights" kwam iets meer dan een week geleden uit en brak meteen records. Op het album vertelt ze het verhaal van "13 slapeloze nachten in haar leven". In minder dan 24 uur tijd was "Midnights" het meest gestreamde album in één dag tijd op de streamingdienst Spotify. Enkele uren later kon daar nog een tweede record aan toegevoegd worden: dat van meest gestreamde artiest op Spotify in één dag tijd. 

En nu komt daar nog eens het record van de Billboard Hot 100 bij. De absolute nummer één is "Anti-Hero"

Meest gelezen