2022 Invision

Queen of Halloween - Heidi Klum - wurmt zich in wormpak: "Claustrofobische ervaring"

"Dit wordt het gekste pak tot nu toe. OMG, yes", aldus de Queen of Halloween. Heidi Klum (49) heeft opnieuw toegeslagen. Het Duitse model en tv-gezicht heeft zich letterlijk in een wormpak gewurmd voor haar traditionele Halloweenfeest in New York.

Happy Heidiween. Klum doet het al ruim 20 jaar: Halloween in de meest creatieve, onherkenbare pakken vieren met een heel leger aan medewerkers die haar tot in de puntjes stylen. Vorig jaar moesten we het stellen - door corona - zonder feestje, maar met een video: een gillende Klum transformeerde toen tot zombie, eentje die haar kinderen vrij aparte maaltijden serveerde.

Halloween 2021 met Klum:

Dit jaar kroop Klum in de huid van een dier, een "simpele" worm zijnde. Ze wurmde zich letterlijk in het pak waarbij enkel haar ogen, mond en sneakers zichtbaar blijven. Op sociale media gunt ze haar miljoenen volgers een volledige blik achter de schermen, inclusief de oefensessie om als worm voorover te vallen. 

Op de blauwe loper is Klum het favoriete aas aan de hengel van haar eenogige echtgenoot Tom Kaulitz. Hij verkleedde zich als visser. "Het voelde nog nooit zo claustrofobisch aan", gaf Klum mee over haar kostuum. De bewegingsruimte lijkt inderdaad gering te noemen. En een diepte-interview op de loper zat er ook niet bepaald in. 

BEKIJK - Heidi Klum gaat volledig op in haar rol van worm:

Videospeler inladen...

Eenmaal binnen op het feestje, gingen de prothesen (voor het gemak) meteen uit. Onder de bekende Halloweengasten waren Twitter-eigenaar Elon Musk en zijn moeder. Ook Leni maakte haar debuut, de 18-jarige dochter van Klum uit een relatie met Flavio Briatore, de voormalig teambaas van Benetton en Renault in het Formule 1-circuit. Aan het kostuum van Leni was helemaal niets voorbereid: ze haalde haar Catwoman-pak van vorig jaar uit de kast.

Heidi Klum "ontwormt" binnen op het feest zelf.
2022 Getty Images
Moeder en dochter Leni in Halloweenstemming.
2022 Invision

Leni, een "nepo baby"

Begin oktober poseerden moeder en dochter nog voor de herfst- en wintercollectie van het lingeriemerk Intimissimi. Daar kwam kritiek op, omdat Leni het met haar bekende moeder makkelijker zou hebben dan anderen in het modellenwereldje. Toen Leni 16 was, prijkte ze met Heidi al op de cover van het bekende blad Vogue.

Leni reageerde vorige week bij People Magazine op de zogenoemde nepo baby-vooroordelen, waarbij je achternaam deuren kan openen. "Ja, ik heb hulp bij de start gehad. (...) Maar ik doe het werk en ik steek er tijd in: ik werk alleen, ik reis alleen en ik studeer. Mijn moeder en ik delen gewoon dezelfde passie." 

Intimissimi via Bestimage

Meest gelezen