Prinses Elisabeth tijdens haar eerste buitenlandse werkreis naar Kenia.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Elisabeth tijdens haar eerste buitenlandse werkreis naar Kenia. © Photo News

Intimi getuigen over hun ervaringen met prinses Elisabeth: “Haar schuchterheid was maar een momentopname”

RoyaltyPrinses Elisabeth heeft vorige week dinsdag haar 21ste verjaardag gevierd. De dochter en troonopvolger van koning Filip is de meest gemediatiseerde jongedame van België. Maar wat weten we écht over haar? In een tweedelige reeks vertellen bevoorrechte getuigen over memorabele momenten die ze meemaakten met onze kroonprinses. Is prinses Elisabeth een waardige troonopvolger? “Ze had een enorme wilskracht: ze wilde alle oefeningen perfect doen.”

6 reacties

  • niki peeters

    1 jaar geleden
    Ze hoe en haar populariteit niet op te krikken zoals hier geschreven word, dat is ze al. Persoonlijke ben ik blij met ons koningshuis, vele andere monarchieën kunnen een voorbeeld nemen aan de onze en hoop het ook zo te houden, stel je voor dat we een republiek worden, kijk maar eens naar andere landen waar ze tegenwoordig enkel gekken hebben als president.
  • Marnix Depoorter

    1 jaar geleden
    Ik vind het Koningschap sinds het met Koning Filip en Koningin Mathilde is geworden een flinke verbetering en positief voor Belgie
  • Jacques Vanhaverbeke

    1 jaar geleden
    Een mens als een ander .. Waarom al dat gezever? Stop daarmee en word zelf gelukkig!
  • Stroobants Alexander

    1 jaar geleden
    Ik lees hier dikwijls vele negatieve reacties, maar als het over haar gaat is het alsof we over een heilige spreken, veel wilskracht, verantwoordelijkheid, perfect een voorrecht haar te kennen, zou kunnen ken haar niet maar is toch een beetje over denk ik. Is ook maar een mens van vlees en bloed die al eens fouten zal maken.
  • STEFAAN DE KUYPER

    1 jaar geleden
    Het is toch maar een jonge vrouw zoals zo veel andere Vlaamse meisje alleen wordt er veel te veel tam tam om gemaakt, en wij maar werken voor hun luxe leventje