CEO Lieven Brutsaert en Philip Roodhooft 

Brustor Sun Systems wordt vanaf begin volgend jaar nieuwe cosponsor bij Alpecin-Deceuninck

Brustor Sun Systems prijkt vanaf 1 januari op het achterwerk van alle renners en rensters van de toekomstige WorldTourploeg Alpecin-Deceuninck. Het West-Vlaamse bedrijf in zonnewering en terrasoverkappingen heeft een overeenkomst voor volgend seizoen.

Hugo Coorevits

Brustor is terug van weggeweest, want tussen 2004 en 2008 was de firma van ceo Lieven Brutsaert ook al partner bij de Lotto-team. “We hebben ervaren dat het een heel mooi medium waarmee je heel veel mensen kunt bereiken. Dat is de reden waarom we ook terugkeren en we kregen de kans om zo’n mooie multidisciplinaire ploeg te sponsoren. We hebben als firma een beetje dezelfde DNA als de broers Roodhooft: niet te veel lawaai en het toch doen.” Brustor Sun Systems staat niet alleen op het achterwerk, maar ook op de kraag. Het achterwerk is nu eenmaal een leuke plaats om als sponsor op te prijken.”

Philip Roodhooft van Alpecin-Deceuninck vindt het “een geweldig compliment dat zo’n gevestigde waarde zich wil binden. Ik denk dat we veel gemeen hebben: sterk internationaal georiënteerd en tegelijk met een sterke lokale verankering en tegelijk nog een familiale geest in het bedrijf. Hier heb je bij Brustor het gevoel dat je met mensen werkt en niet met een bedrijf”, aldus de ceo van Alpecin-Deceuninck. (hc)

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer