Jana: “Dat ik Christiaan slank noemde, komt voort uit mijn eigen onzekerheid”
Volledig scherm
PREMIUM
Jana: “Dat ik Christiaan slank noemde, komt voort uit mijn eigen onzekerheid” © DPG Media

INTERVIEW. Jana en Christiaan over hun ‘intieme’ uitspraken in ‘Blind Getrouwd’: “Ik was veel te hard, besef ik nu”

TVExpliciet en onomwonden, maar ook moedig, vertederend en grappig. De manier op Jana De Bosscher (29) en Christiaan Graulus (28) in ‘Blind getrouwd’ uitweidden over hun seksleven is zelden gezien. Toch zou Jana het de volgende keer anders aanpakken. “Ik oordeelde te snel, heb te veel dingen op een hoop gegooid”, vertelt ze. Kop van jut Christiaan kan de uitspraken van zijn vrouw best plaatsen. “Ik ben fier dat we tonen dat alles bespreekbaar is.”

  1. ‘Blind getrouwd’-experten over het taboe rond seks bij de kandidaten: “Eerst ‘jaja’ en dan pas ‘boemboem’, dat is óók sexy”
    PREMIUM
    TV

    ‘Blind ge­trouwd’-experten over het taboe rond seks bij de kandidaten: “Eerst ‘jaja’ en dan pas ‘boemboem’, dat is óók sexy”

    Voor het eerst dit seizoen heeft een ‘Blind getrouwd’-koppel seks gehad. Christiaan en Jana zetten de volgende stap in hun relatie, en dat op aanraden van seksuoloog Wim Slabbinck, een van de experten en matchmakers in het programma. Samen met collega’s Sarah Hertens en Filip Geelen vertelt hij waarom seks voor de koppels zo’n grote stap is. Het trio reageert ook op de kritiek over het gebrek aan diversiteit in het programma, deelt het geheim van de perfecte match en geeft een inkijk in hun eigen liefdesleven. “Mensen schrikken dikwijls omdat ik als relatietherapeut een scheiding achter de rug heb.”
  2. KIJK. Achter de schermen van voetbalhooligans: Tourist LeMc verkent ‘De harde kern’ in zijn nieuwe documentaire
    TV

    KIJK. Achter de schermen van voetbalhoo­li­gans: Tourist LeMc verkent ‘De harde kern’ in zijn nieuwe documentai­re

    “Hooligans, ultra’s, casuals, crapuul... Het uitschot van het voetbal. Ik wil die gasten leren kennen.” In zijn nieuwe documentaire ‘De harde kern’ onderzoekt Tourist LeMc de subcultuur van hooligans binnen voetbalclubs. “Als je niet begrijpt hoe wij leven, wie wij zijn, kun je ons nooit echt doorgronden. Dit is meer dan alleen een groep, het is een broederschap”, klinkt het in de trailer.