“Geweldig gevoel dat men steeds meer respect heeft voor ons”: Carl Hoefkens geeft zijn groep 9 op 10 voor historische groepsfase

Champions League“Mocht iemand dit vóór deze campagne gezegd hebben, had men die persoon direct in ‘het zothuis’ gestoken.” Carl Hoefkens blikte met trots terug op de groepsfase in de Champions League. En nu? “We kunnen het iedereen lastig maken.”

2 reacties

  • Freddie HEREMANS

    1 jaar geleden
    Hij is weer 'ongelofelijk tevreden', de coach van Club Brugge, elke trieste match opnieuw, steeds de 'intentie' om de tegenstrever pijn te doen, amaai daar is ochtans geen jota van te zien. Angsthazenvoetbal, de drang om a hteraan de processie van Echternach op te voeren, de trein der traagheid, slechts 1 deftige combinatie-aanval, en knal op de lat. Dat was het, alles in 95'. Wie gisteren keek, kan niet geloven wat diezelfde ploeg in Porto en tegen Atletico liet zien.
  • John De roo

    1 jaar geleden
    Als Brugge supporter zijn we in tegenstelling met Carl H. wel eerlijk met onszelf. Dit is een gigantisch gemiste kans op een redelijke loting met enig uitzicht op de 1/4 Fin. Volledig aan onszelf te wijten . Thuis tegen Porto als bange wezels gespeeld , ons eigen spel verloochend. Nu op Frankfurt totaal onbegrijpelijk en Oerdom hetzelfde,goed wetend dat we hadden moeten spelen om te winnen wetende dat we afhankelijk van het resultaat van Porto waren.