Marc Degryse over Club Brugge-Leverkusen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse over Club Brugge-Leverkusen. © Photo News

Marc Degryse: “Te weinig geloofd in groepswinst, maar misschien vindt Club het wel leuk om tegen City of Bayern uit te komen”

Champions LeagueGeen groepswinst voor Club Brugge in Leverkusen. Wat vindt Marc Degryse daarvan? Onze analist fileert de prestatie van blauw-zwart. “Wat Carl Hoefkens voor het duel zei over de honger om absoluut de drie punten te pakken heb ik niet vertaald gezien op het veld.”

13 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Moet Club echt zo veel schrik hebben van teams zoals Real, PSG, Tottenham of Bayern? In een niet zo ver verleden hebben ze hier ook resultaten tegen gehaald. Bayern zonder Lewandowski is ook niet meer zo superieur zoals de afgelopen jaren. Bovendien zal het sowieso terug voor een vol huis zijn.
  • Lorenzo Parmentier

    2 jaar geleden
    Wa is er nu leuk aan om als ploegje als brugge uit te kome tegen city of bayern. Voor grote afgang te krygen.
  • Bert Van Geffen

    2 jaar geleden
    Wees blij met wat er werd bereikt Mr Degryse
  • Ivan Beelaert

    2 jaar geleden
    Club heeft niet gespeeld om echt te winnen ,te veel beredeneerd met in het achterhoofd van we zijn toch geplaatst.En wat Degryse betreft ik heb dat hier al eens geschreven ,hij is analist en doet dat voortreffelijk.Ik luister altijd naar zijn deskundige uitleg en hij zit er zelden naast.
  • Jeroen Vangeel

    2 jaar geleden
    Wat had Marc nu weer allemaal al bereikt? Ben het ff kwijt... we mogen al blij zijn dat er eens een ploeg een tweede ronde haalt in ons land.