Pidcock, Van Aert en Van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Pidcock, Van Aert en Van der Poel. © BELGA/Photo News/BELGA

Wanneer duiken Pidcock, Van Aert en Van der Poel het veld in? Dit zijn de plannen van de ‘Grote Drie’

VeldrijdenDit weekend staat de eerste titel op het spel in het veld - het EK in Namen. Nog zonder de Grote Drie, maar hun rentree laat niet lang meer op zich wachten: Tom Pidcock komt normaal als eerste in actie, wellicht al over twee weken. Wout van Aert en Mathieu van der Poel volgen daarna.

22 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Bernard schijnt nog altijd weinig sjoegen te hebben van een rug die tegenwerkt bergop, door de modder en over trappen, wees blij dat vdp het veld ruimde anders was Woutje met lege handen achter gebleven zoals al de jaren daarvoor, aan zijn azijn komt geen grenzen..
  • lode wijk

    1 jaar geleden
    Ik ben eerder benieuwd hoe lang die toppers het zullen volhouden of is het weer zo dat er een topper er de brui aan geeft na 2 crossen?
  • patrick isenborghs

    1 jaar geleden
    dt geld ook voor de andere toppers
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Ja Johan, Wout blijft de allerbeste ter wereld ondanks zijn scala aan 2e plaatsen en een kermiskoers gelijk de Omloop plus een hele discutabele foto in AGR.
  • Johan Maddens

    1 jaar geleden
    In het seizoen 2020-2021 won Van Aert drie zware crossen : in Dendermonde , Overijsse en Herentals , VDPoel was er telkens tweede ! @ adri , naast de rugproblemen van VDPoel mag ook aangestreept worden dat Wout met het geval Nuyens en zijn zware val in de Tour ook in de problemen en buiten strijd was !! Sinds zijn val is alles zeer snel bergop gegaan met Wout , wat hij zelf aansmeerde dat hij hier sterker zal uitkomen !