Regisseur Robin Pront en Charlotte Timmers op de afterparty van 'Zillion'
Volledig scherm
Regisseur Robin Pront en Charlotte Timmers op de afterparty van 'Zillion' © Joel Hoylaerts / Photonews

Regisseur Robin Pront apetrots op kassucces ‘Zillion’: “Erik Van Looy sms’te me: ‘Proficiat, maar het mag nu wel gaan stoppen’”

Film‘Zillion’, de nieuwste film van Robin Pront, doet het uitmuntend in de bioscoop. Maar liefst 132.000 mensen gingen de prent over de legendarische danstempel tijdens de eerste week bekijken. Daarmee kan ‘Zillion’ betere cijfers voorleggen dan ‘Top Gun: Maverick’, tot voor kort het grootste bioscoopsucces. “Dit is een van de hoogtepunten van mijn carrière”, aldus Pront.

11 reacties

  • Bert de grootte

    1 jaar geleden
    Gisteren gaan zien. 7/10. Mijn vriendin 6/10. Maar inderdaad beetje nostalgie en goede muziek. Ook enkele foutjes. Viaduct in Merksem te zien aan Zillion...
  • Bart De Groote

    1 jaar geleden
    Ik denk dat Bart Verwegen het bij het rechte eind heeft. De nostalgie primeert. Ook bij mij, en dat is exact de reden waarom ik de film wil gaan zien. Dit is iets wat ik zelf heb meegemaakt in mijn jeugd en daarom wil ik het opnieuw beleven. Anders interesseren Vlaamse films mij eigenlijk niet en ik denk niet dat dat hierdoor zal veranderen.
  • Olivier De Dobbeleer

    1 jaar geleden
    Het grote publiek had hoge verwachtingen die werden niet volledig ingelost. Qua prestaties acteurs was dit goed, qua verhaal en inhoud veel minder. Hij haalde zeker het niveau Loft niet.
  • Pol Fernand van Genechten

    1 jaar geleden
    Zal Verstraeten de schuldenberg betalen die hij achterliet met Zillion?
  • Joris Siebers

    1 jaar geleden
    Top dat een Belgische film het goed doet in de zalen. Mooi werk Robin Pront en de hele crew!