Jobbonus Vlaamse Overheid
Volledig scherm
Jobbonus Vlaamse Overheid © Vlaamse Overheid/DWSE

730.000 Vlamingen ontvangen vanaf vandaag een brief om jobbonus te krijgen

730.000 Vlamingen krijgen tussen vandaag en begin 2023 een brief in de bus om de jobbonus te ontvangen. De Vlaamse overheid stuurt vandaag de eerste papieren brieven uit, laat ze donderdag weten in een persbericht. Wie een e-box inschakelde, ontving mogelijk op vrijdag 28 oktober al een digitale versie.

6 reacties

  • Jean Paul Van De Velde

    1 jaar geleden
    Ik ben bijna twee jaar in pensioen en ik krijg ook een brief voor de jobbonus...is dat normaal ? Of willen ze mij terug aan de slag ? In België mag je van niets verschieten hè 🤣
  • Stijn Buyze

    1 jaar geleden
    Ik en mijn vrouw werken evenveel uren en ontvangen bijna exact evenveel loon. Hoe komt het eigenlijk dat zij € 425 gaat ontvangen en ik slechts € 133? Beste Vlaamse regering, leg me dat eens uit!? Ik zal ook wel niet de enige zijn, denk ik 🤯
  • Jennifer Peeters

    1 jaar geleden
    Beste Vlaamse regering. De gepensioneerden krijgen weeral niks. Wij MOETEN alleen maar meebetalen voor iedereen. Ons klein pensioen wordt nog altijd belast terwijl een leefloon onbelast is. Waar zijn jullie mee bezig? Maar ja, voor NVA bestaan de gepensioneerden niet meer hé.
  • Nick Caluwé

    1 jaar geleden
    jobbbonus uitdelen = de belastingput nog dieper delven. ipp 730.000 x tussen de 10 en 600€ uit te delen, verlaag gewoon 730.000 x de belasting op deze inkomsten, afhankelijk van de gewerkte periodes en het loon van de persoon die in aanmerking komt. En dat is juist het probleem, waarom zou de grootverdiener in de overheid moeten inleveren voor het volk dat voor hem/haar gekozen heeft.
  • Kurt Vanhaverbeke

    1 jaar geleden
    Het geld kan maar niet op.