Camille droomt van een carrière zoals De Kreuners (én doelt stiekem ook op Amerika): “Let’s go!”

BVIn de VTM GO-reeks ‘Camille, welkom in mijn leven’, vangen de fans een glimp op uit het leven van Camille (21). Backstage bij ‘Tien om te zien’ biecht ze op stiekem te dromen van een internationale carrière. “Ik ben heel ambitieus", vertelt ze. Ze loopt vervolgens Jan Van Eycken van De Kreuners tegen het lijf. “We hebben jullie optreden gezien. Ik wil later echt zoals jullie worden.”

3 reacties

  • patrick de bock

    1 jaar geleden
    Internationaal? Meisje toch, je zult zo snel vergeten zijn! Hou je voetjes maar op de grond! Enkel en alleen omdat er een grote pr-machine achter je staat, ben je een beetje bekend! Stopt die machine, dat is het ook met u hedaan
  • Pascale Hendrickx

    1 jaar geleden
    Voor het doorbreken in buitenland zal het er vooral van afhangen wie haar daar vertegenwoordigd. Niet enkel wat je kan maar vooral wie je daar kent zal uitmaken of het lukt. Ik wens het haar in ieder geval toe.
  • niki peeters

    1 jaar geleden
    Knappe en getalenteerde dame en wens het haar toe, maar om Amerika door te breken zal ze toch een andere stijl moeten kiezen. De fans die ze hier bereikt zijn over het algemeen dezelfde als de doelgroep van K3, voornamelijk kinderen. Daar zitten ze ginder niet op te wachten vrees ik.