Photo News
Volledig scherm
© Photo News

België doet geweldige zaak op coëfficiëntenranking en is al zeker van rechtstreeks CL-ticket voor 2024: “Dit is geen toeval”

Belgisch voetbalBelgië blijft het uitstekend doen op de UEFA-coëfficiëntenranking. Nadat Club Brugge en Union eerder erg belangrijk waren om wat plaatsen op te schuiven, deden nu ook AA Gent en Anderlecht hun duit in het zakje. België staat steviger op de achtste plek én stevent met nu al 10.600 punten af op een recordjaar. Voor 2024-2025 heeft ons land al zeker een rechtstreeks Champions League-ticket beet.

26 reacties

  • Jean Paul Heck

    1 jaar geleden
    De kloof met NL is immens!!
  • Pieter Vandenbergh

    1 jaar geleden
    Krijgen we nu ook extra Europese tickets ipv huidige 5 ? ( Antwerp werd reeds uitgeschakeld).
  • Dirk Vandevoorde

    1 jaar geleden
    Altijd maar negatieve commentaar. Vier ploegen na nieuwjaar nog in Europa, prachtig toch! En wat de doelmannen betreft, die zijn toch ook één van de elf spelers of niet? FCB Fan.
  • guy raeymakers

    1 jaar geleden
    Wel ik ben FCB supporter en ben blij dat beide ploegen Gent en Anderlecht door zijn
  • Walter De Vuyst

    1 jaar geleden
    Anderlecht speelde een erg goede eerste helft vooral gebaseerd op technisch vermogen . Rafaelov scoorde maar miste ook knullig twee inleggers . De tweede helft zagen we een lusteloos Anderlecht en een gretig Silkeborg dat er stevig op losbeukte. Even nog vermelden dat de paars-witten met acht Belgen speelden , allen uit de Brusselse regio . Dat is knap .